Всім привіт! Мені потрібний для дому газовий генератор, новий поки не можу собі дозволити, а от підтриманий взяв би. Порадьте мені магазин, де можна купити генератор б/у в гарному стані.
Де можна купити газовий генератор б/у?
Сообщений 1 страница 6 из 6
Поделиться22023-01-28 10:23:08
Я собі шукав газовий підтриманий генератор, а знайшов ще кращий варіант, це газ-бензин генератор, який може працювати як на бензині, так і газі. Частіше я використовую саме газ, але добре, що є змога використовувати бензин.
Поделиться32023-01-28 10:26:26
Мені такий я думаю також підійшов би, от тільки хотілось би трохи більше дізнатись інформації про нього. Підкажи, будь ласка, якої конкретно моделі твій генератор, та де ти його купив?
Поделиться42023-01-28 10:28:28
Мені дуже пощастило, в інтернет-магазині Intstyle https://intstyle.com.ua/ua/tovari-dlya- … pg-starter я отримав кваліфіковану допомогу від спеціалістів, вони мені порадити цей газово - бензиновий генератор, оскільки він повністю підходить під мої потреби.
Придбав я генератор газ-бенз 4.5 кВт Konner Sohnen KS5000ЕG стартер б/у, стан його ідеальний, як новий, а ціна значно менша.Відправили його дуже швидко, в той же день що замовляв, а отримав на Новій почті через три дні. В даному магазині також є нові генератори, тому є з чого обирати.
Поделиться52023-11-08 13:55:31
Мы себе купили генератор средней мощности, выбрали дизельный генератор 80 квт, надеемся его будет достаточно. В прошлом году без него было трудно, поэтому решили, что все-таки нужно приобрести. Б/у модели даже не рассматривали, хотели новый, чтобы работаел без проблем.
Поделиться62023-12-08 11:43:56
Хочу каждому отметить круглосуточную техническую поддержку, которую предлагает официальный дилер Genset. В моменты, когда возникали какие-либо вопросы или проблемы, я обращался в службу поддержки и всегда получал быстрые и качественные ответы. Это действительно ценно, особенно когда речь идет о такой https://genset.com.ua/product-category/ … eneratory/ важной технике, как дизельный генератор.