Привіт всім! В Молдові померла моя бабуся, яка туди виїхала як біженець. Тепер шукаю компанію, яка займається перевезенням померлих з других країн до України. Порадьте мені таку компанію. Буду дуже вдячний!
Доставка вантажу 200 до України з-за кордону
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22023-03-19 01:53:59
Прийми мої співчуття! Компаній, що здійснюють такі перевезення не багато, тим більше з ситуацією в Україні. Проте я знаю одну компанію, яка навіть в складний час доставляє вантаж 200 до України.
Поделиться32023-03-19 02:01:39
Я вже відвідав не одну ритуальну службу, всі відмовляють, а одна що здійснює такі перевезення, назвала мені таку суму за їх послуги, що просто для мене не під'ємна. Буду дуже вдячний, якщо ти мені даси посилання на сайт ритуальної служби, яку хотів порадити.
Поделиться42023-03-19 02:07:52
Ритуальна служба "ПП Прядко", багато років займається доставленням вантажу 200 до України https://www.prjadko.kiev.ua/ua/blog/758 … svitu.html та в цілому надають всі можливі ритуальні послуги.
Компанія від себе надає супровід, в тому числі юридичний, оскільки потрібно буде оформляти документи для такого перевезення. Є можливість обирати транспорт яким здійснювати таке перевезення, самим вигідним являється наземний, найдорожчий літак. Звертайся за телефоном що вказаний у них на сайті, та дізнавайся детальнішу інформацію.
Отредактировано Сверчек (2023-03-19 02:08:02)