Всім привіт! Купив собі квартиру, а в ній дуже великі вікна, які я намагаюсь тримати у повній чистоті. Щоб їх мити простіше, вирішив купити віконний пилосос, але не знаю який вибрати. Хто купував, порадьте варіанти, і магазин, де його можна купити.
Покупка віконного пилососу
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22023-04-09 03:30:09
Мити вікна я не дуже люблю, та й у мене це не дуже виходило, постійно розводи, і час це прибирання займає чимало. Тому я собі заради експерименту купив віконний пилосос, з яким все дуже швидко і якісно.
Поделиться32023-04-09 03:31:28
Я про віконний пилосос тільки чув у рекламах в інтернеті, але сам у них не знаюся. Тому підкажи, який саме віконний пилосос у тебе, і в якому інтернет-магазині ти його купував? Буду вдячний за будь-яку інформацію!
Поделиться42023-04-09 03:38:16
Купував я віконний пилосос Karcher WV 2 Premium 10 Years Edition в інтернет-магазині "Керхер-плюс" https://karcher-plus.com.ua/ua/ та враження просто приголомшливі! Пристрій виправдав усі мої очікування і навіть більше. Очищати вікна стало справжнім задоволенням – це швидко, ефективно та без зайвих зусиль.
Якість пилососа на висоті, а його компактні розміри та легка вага роблять його зручним у використанні. Немає необхідності протирати вікна ганчірками або губками, пилосос моментально висмоктує весь бруд і залишає шибки ідеально чистими і без розводів.
Особливо порадував режим роботи на акумуляторі, який дозволяє мені вільно пересуватися по всьому вікну без проводів, що заощадило багато часу та зусиль. А також легка заміна гумових насадок та простота очищення від забруднень після використання роблять його зручним та легким в обслуговуванні.